Welkom

Graag stel ik mijzelf aan u voor; mijn naam is Miranda Overkleeft, geboren in 1985 in het Westland en trotse moeder. 

 

Begin vorig jaar begon ik met de quote " soms moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer inzit". Ik stond op het punt om met zwangerschapsverlof te gaan en was net naar Rockanje verhuist en ik maakte ook de beslissing om te stoppen als adviseur particulieren bij een grote bank. 

 

Door de veranderingen in mijn leven besefte ik ook dat ik niet gelukkig ging worden in de financiële dienstverlening, ondanks dat ik het werk al 8 jaar deed. Mijn creatieve geest kwam er niet tot zijn recht. 

 

Tijdens mijn opleiding Marketing en Communicatie ontwikkelde ik mijn creatieve talent en ik wist toen eigenlijk al dat ik beelden wilde maken. Zowel fotografisch als in de vormgeving, maar het had 10 jaar nodig om de stap te durven zetten. 

 

Fotograferen deed ik altijd al graag met mijn kleine compactcamera of met mijn telefoon, maar de doorslag kwam uiteindelijk toen ik tijdens een bruiloft een spiegelreflexcamera in mijn handen kreeg. Het voelde op een of andere manier zo vertrouwd en ik schoot er gelijk tientallen beelden mee en toen wist ik dat dit het was wat ik echt wilde. 

 

Niet snel daarna schreef ik mij in voor de basisopleiding aan de Fotovakschool en in december 2016 behaalde in mijn certificaat. 

 

Nu zijn we in januari 2017 aanbeland, en een van mijn doelen was om mij deze maand in te gaan schrijven in de KvK en om mijn website te gaan maken. Naar het laatste kijk je nu, en inschrijving van de KvK is in progress! 

 

Op naar een succesvol 2017!!! 

 

Miranda 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Imke de Boer (vrijdag, 06 januari 2017 13:55)

    Goed gedaan Miranda....ga je dromen achterna!!
    Succes!!