Nu is het echt!

Nieuwe jaar, nieuwe voornemens! In mijn eerdere blog had ik al geschreven dat één van mijn voornemens was mij in te schrijven in de Kamer van Koophandel. Diezelfde dag plande ik de afspraak in op het kantoor in Rotterdam Blaak. Later pas had ik in de gaten dat het vrijdag de 13e zou zijn. Afijn, de donderdagavond voorafgaand werd er een weerwaarschuwing afgegeven, code oranje voor wind, ijzel en noem maar op. Heb ik weer dacht ik toen ik op bed lag, lekker begin, vrijdag de 13e en een weerwaarschuwing. Maar... diezelfde avond kreeg ik ook de vraag of ik bruidsfotografie doe en hoewel ik daar nog geen ervaring mee heb, ga ik binnenkort met het verloofde koppel rond de tafel zitten voor de verwachtingen! Dus dat gaf mij frisse moed voor inschrijven op vrijdag de 13e! 

 

Toch stond ik de volgende ochtend vol energie op! Ik ga mij staks inschrijven, dan is mijn eigen onderneming een feit! Gelukkig bleek het met het weer best wel mee te vallen. Bij Spijkernisse alleen een flinke hagelbui maar uiteindelijk kwam ik een half uur te vroeg aan met de Metro op station Beurs. Tja, wat doe je dan als vrouw zijnde die een half uur te vroeg aankomt in hartje Rotterdam? Juist, even shoppen ;-). De Prenatal zat vlakbij en ik wilde nog voor de kleine dame een badring kopen (stoeltje voor in bad en douche) dus dat eerst maar gedaan. 

 

En hopla, door naar de KvK! Ik was alsnog te vroeg dus ik ging rustig zitten, net mijn jas over de stoel gehangen, spullen uit tas gepakt, ik spotte een koffieapparaat en nog voordat ik zat werd ik al opgeroepen! 

 

Licht zenuwachtig, wel gezonde zenuwen, werd ik verwelkomt door een vriendelijke man die zich gelijk afvroeg wat ik nou bij mij had (de badring zat in een nogal logge doos) en nadat ik vertelde wat het was werd de beste man gelijk enthousiast, want hij was 2 maanden daarvoor opa geworden en vertelde hij trost over zijn kleinkind en hij vond de badring zo leuk ding, hij ging hem ook kopen voor zijn dochter. Ijs was gelijk gebroken! 

 

Na wat vragen over mijn onderneming en formaliteitjes wat het dan eindelijk tijd om mijn handtekening te zetten! Yes Miranda Overkleeft fotografie is een feit!! 

 

Afgelopen week heb ik gelijk wat investeringen gedaan in apparatuur en vol trots vulde ik dan in bij bedrijfsnaam Miranda Overkleeft fotografie en mijn BTW nummer! 

 

Mijn website is inmiddels ook bijna compleet, alleen mijn KvK nummer moet ik nog gaan vermelden, gelijk mooi klusje om te doen, en grote kans dat wanneer je mijn blog helemaal heb uitgelezen dat hij er ondertussen staat :-) 

 

P.s. heb je mijn Facebookpagina al geliked? Nee? klik dan op "vind ik leuk" hieronderaan de pagina! 

 

Miranda 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0