Privacyverklaring

In verband met de privacywetgeving wil ik u graag op het volgende wijzen.

Als u mij inhuurt heb ik wat gegevens van u nodig om met u de communiceren. Zoals het sturen van de foto’s, facturen of contact met u te kunnen opnemen omtrent de fotoshoot. Ik leg niet meer gegevens vast dan noodzakelijk. Uw gegevens staan opgeslagen op mijn eigen laptop en deze bewaar ik om te voldoen aan mijn boekhouding en de voorwaarden van de belastingdienst.

 

 

Algemene voorwaarden

Wanneer u Florie fotografie/Miranda Overkleeft fotografie boekt gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden;

 

1.     De fotobestanden welke u van mij ontvangt, blijven onder copyright van Miranda Overkleeft fotografie. Dit betekent dat;

-       De bestanden niet doorverkocht mogen worden

-       De bestanden niet zonder mijn toestemming voor commerciële doeleinden van derden gebruikt mogen worden

-       De foto’s mogen niet bewerkt worden en op internet geplaatst worden. In mijn nabewerking zit mijn fotografische stijl, wanneer deze door derden wordt bewerkt en op internet geplaatst worden geeft dit een vertekend beeld van mijn werk.

2.     U mag de foto’s op uw eigen social media platform plaatsen mits u vermeld dat de foto’s gemaakt zijn door Miranda Overkleeft fotografie/Florie fotografie . U kunt natuurlijk ook de foto’s delen wanneer ik ze op facebook plaats.  

3.    Voor fotoshoots werk ik met verschillende stoffen en materialen. Miranda Overkleeft fotografie/ Florie fotografie is niet verantwoordelijk voor eventuele allergische reacties.

4.     Als je tijdens de fotoshoot ergens mee zit, bespreek dit dan direct. Je kunt Miranda Overkleeft fotografie/ Florie fotografie achteraf niet aansprakelijk stellen voor het niet voldoen aan bepaalde verwachtingen, zoals een kind dat lacht op de foto. Kinderen zijn onvoorspelbaar en lachen wanneer ze willen.

5.    

6.  Betaling; de betaling moet ter plekke gepast contant worden voldaan, of via een bankoverschrijving. De overschrijving dient voldaan te zijn voor het ontvangst van de foto's. 

7. Miranda Overkleeft fotografie/ Florie Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer een fotoshoot niet door kan gaan wegens ziekte van mijn kant. Dit geldt ook voor door de overheid/ autoriteiten opgelegde maatregelen waardoor een fotoshoot niet door kan gaan. 

8. Bij griep en verkoudheidsklachten vraag ik u de shoot ook van uw kant te annuleren. Dit kan kosteloos.